2310900711, 2310925949, 2392021289 6977410276 Λεωφ. Κ.Καραμανλή 185, Μεταμορφώσεως 2 Περαία(Υποκατάστημα) cristimwraitou@gmail.com

Οίκος Τελετών 
ΑΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗ
Τελετές - Αποτεφρώσεις - Μνημόσυνα - Ανθοστολισμοί - Επαναπατρισμοί - Θεσσαλονίκη

Από 1978 έως και σήμερα τα γραφεία 'Οίκος Τελετών Άρη Καρβουνίδη σας παρέχουν άριστη και άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο στην πιο δυσάρεστη στιγμή της ζωής σας.
Το άρτια καταρτισμένο δυναμικό μας, σας παρέχει μεταφορές εντός και εκτός Ελλάδας, αποτεφρώσεις, μνημόσυνα, στολισμούς ιερών ναών και κηδείες όλων των θρησκειών.
 

 

Τελετές - Κηδείες

Τελετές - Κηδείες

Χρησιμοποιούμε φέρετρα πολύ καλής ποιότητας, σεντόνια και ότι άλλο απαιτείται έτσι ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποδώσουμε τιμές στον άνθρωπο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μνημόσυνα

Μνημόσυνα

Το γραφείο μας αντιλαμβάνοντας πλήρως τη σημασία του μνημοσύνου για την οικογένεια, ακολουθούμε πιστά τα ήθη και έθιμα που αρμόζουν για ένα λιτό αλλά πλήρως οργανωμένο μνημόσυνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανθοστολισμοί

Ανθοστολισμοί

Ο οίκος τελετών Άρη Καρβουνίδη κατανοεί ότι ο στολισμός του ιερού ναού για μια επικήδεια τελετή είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της ιδιαίτερα επώδυνης διαδικασίας, καθώς αποδίδει τις πρέπουσες τιμές στον εκλιπόντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Αποτεφρώσεις

Αποτεφρώσεις

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασία που χρειάζονται ώστε να γίνει ή καύση του αγαπημένου σας προσώπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαναπατρισμός Σορού

Επαναπατρισμός Σορού

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες για οποιαδήποτε μορφή επαναπατρισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θα μας βρείτε και στο Υποκατάστημα μας

Θα μας βρείτε και στο Υποκατάστημα μας

Μεταμορφώσεως 2 στην Περαία Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ