2310900711, 2310925949, 2392021289 6977410276 Λεωφ. Κ.Καραμανλή 185, Μεταμορφώσεως 2 Περαία(Υποκατάστημα) cristimwraitou@gmail.com
hero image

 

Υπηρεσίες
Οίκος Τελετών - Άρη Καρβουνίδη - Τελετές - Αποτεφρώσεις - Μνημόσυνα - Ανθοστολισμοί - Θεσσαλονίκη

Από 1978 έως και σήμερα τα γραφεία 'Οίκος Τελετών Άρη Καρβουνίδη σας παρέχουν άριστη και άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο στην πιο δυσάρεστη στιγμή της ζωής σας.
Το άρτια καταρτισμένο δυναμικό μας, σας παρέχει μεταφορές εντός και εκτός Ελλάδας, αποτεφρώσεις, μνημόσυνα, στολισμούς ιερών ναών και κηδείες όλων των θρησκειών.

 

 

 

Τελετές - Κηδείες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει κάθε είδους νεκρώσιμη τελετή, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την απόλυτη ικανοποίηση σας. Το γραφείο μας το χαρακτηρίζει ο σεβασμός για την σωστή προετοιμασία της σωρού σύμφωνα με τις υγειονομικές, τις θρησκευτικές και τοπικές παραδόσεις. Χρησιμοποιούμε φέρετρα πολύ καλής ποιότητας, σεντόνια και ότι άλλο απαιτείται έτσι ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποδώσουμε τιμές στον άνθρωπο σας. 

 

 

     
     
 

Μνημόσυνα 

Το γραφείο μας αντιλαμβάνοντας πλήρως τη σημασία του μνημοσύνου για την οικογένεια, ακολουθούμε πιστά τα ήθη και έθιμα που αρμόζουν για ένα λιτό αλλά πλήρως οργανωμένο μνημόσυνο.  Τα κύρια μνημόσυνα που τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1ου χρόνου και των 3 χρόνων. Ο οίκος τελετών Άρη Καρβουνίδη, αναλαμβάνει να οργανώσει και να τελέσει όλα τα παραπάνω μνημόσυνα παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και ιδιαίτερα άψογη τελετή, με όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται.

 

 

 

 

Ανθοστολισμοί 

Ο οίκος τελετών Άρη Καρβουνίδη κατανοεί ότι ο στολισμός του Ιερού Ναού για μια επικήδεια τελετή είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της ιδιαίτερα επώδυνης διαδικασίας, καθώς αποδίδει τις πρέπουσες τιμές στον εκλιπόντα. Επίσης τα συλλυπητήρια στεφάνια εκφράζουν συμπαράσταση και στήριξη στην οικογένεια που βιώνει το πένθος, σε μια προσπάθεια να απαλύνουν τον πόνο της απώλειας.

 

 

 

     
     
 

Αποτεφρώσεις 

Το γραφείο μας αναλαμβάνει με άκρα επαγγελματισμό και σεβασμό όλη την διαδικασία για μία ορθή αποτέφρωση σορού. Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασία που χρειάζονται ώστε να γίνει ή καύση του αγαπημένου σας προσώπου. Η μεταφορά της σορού του αγαπημένου σας προσώπου γίνεται με υπευθυνότητα και σεβασμό μαζί με την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της αποτέφρωσης. Το γραφείο τελετών μας τηρεί τις διαδικασίες και το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας με απόλυτη αυστηρότητα.

 

 

 

 

Επαναπατρισμός Σορού

Ο οίκος τελετών Άρη Καρβουνίδη μπορεί να αναλάβει την μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σορού καθώς και την οργάνωση και την τέλεση της κηδείας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες για οποιαδήποτε μορφή επαναπατρισμού. Διευθετούμε με αξιοπιστία επαναπατρισμούς από και προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.